Op het moment dat elke beweging telt kun je er maar beter voor zorgen dat die beweging optimaal uitgevoerd wordt

Mijn werkwijze is er primair op gericht om de coördinatie voor de beweging en houding te optimaliseren, zodat in trainingen en wedstrijden de kracht, mobiliteit, stabiliteit, conditie, techniek, snelheid, wendbaarheid en de prestatie verbeteren.

Mijn ervaring is dat met deze gerichte aanpak, ook als er geen (bewuste) klachten zijn, de sporter in staat is om het maximale uit zichzelf te halen.

Mijn behandeling bestaat uit het toepassen van technieken uit de manuele therapie, chiropractie, osteopathie, neurodynamische mobilisaties, gewrichts- en spiermobilisaties, klassieke- en triggerpointmassage in combinatie met mobilisatie oefeningen, kordate oefeningen voor de activering van vertraagde en verzwakte spieren en functionele oefeningen.

Op het moment dat elke beweging telt kun je er maar beter voor zorgen dat die beweging optimaal uitgevoerd wordt. Met de kennis en ervaring van meerdere methodes kan ik de juiste behandeling en oplossingen voor je geven. Met mijn werkwijze verwacht ik binnen 1 tot 3 maanden een aanzienlijke verbetering van je prestaties.

Voor het optimale resultaat om het maximale uit jezelf te halen werk ik samen met trainers, coaches, artsen, inspanningsfysiologen, wetenschappers, diëtisten, psychologen, gespecialiseerde fysiotherapeuten, materiaal specialisten, video analisten, managers, zakenwaarnemers etc..

image