‘Wat mij het meest verrast heeft is dat je bij een fysio met 10 tot 15 behandelingen met prikkels en kneed sessies minder bereikt dan de manier hoe Hans erna kijkt’
Jacques foto
In de krokusvakantie, eind februari, was het rechtsonder in de rug geschoten na waarschijnlijk een verkeerde houding. De situatie waarin ik mij bevond was last van rugpijn en niet meer in staat om met Personal Trainer ( John Black ) te trainen en beperking van dagelijkse gang van zaken mbt werk. Vanaf medio maart tot en met medio april heb ik op aanraden van John Black drie behandelingen bij Hans gehad. Door prima onderzoek, conclusie en coclusiewat is er prima herstel. Ik kon weer heerlijk golfen en de sport beoefenen zoals je dat graag wilt en zoals het bedoeld is.

Het gaat nu begin juni top met mij. Inmiddels ben ik super bezig met nieuwe trainingen met personal trainer John Black om nog fitter en slanker te worden. Ik kan iedereen aanraden om als je een blessure hebt waardoor je niet tot nauwelijk kunt sporten door Hans behandeld te worden. Wat mij het meest verrast heeft is dat je bij een fysio met 10 tot 15 behandelingen met prikkels en kneed sessies minder bereikt dan de manier hoe Hans erna kijkt en mee omgaat. De behandeling is meer dan alleen fysio en manuel maar dus ook hoe functioneert de mens en hoe kan hij dmv simpele oefeningen en begeleiding naar een nog betere houding en daardoor nog beter functioneren.