Testimonials

Wat ben ik blij dat mijn man Hans heeft aangeraden. En zo bijzonder dat ik met 4 behandelingen zonder pijn door het leven mag gaan en kan genieten van mijn gezin!

Inge Vos
‘"Wat ben ik blij dat mijn man Hans heeft aangeraden’

Ryan zijn spelprestaties werden in de tweede helft van het seizoen 2016-2017 steeds beter. In de Confederations Cup in juni 2017 was hij één van de revelaties van dit toernooi. Seizoen 2017-2018 was hij in de eredivisie één van de beste en constante spelers. De videoreview gemaakt door Ryan is van mei 2017.

Ryan Thomas
"Seizoen 2015- 2016 geblesseerd en nauwelijks eredivisie wedstrijden gespeeld en in 2017 één van de revelaties van het seizoen"

In het seizoen 2014-2015 kreeg ik heel veel last van mijn enkel. Ik had een enkel ontsteking en het zag ernaar uit dat het seizoen al in december voor mij was afgelopen! Maar door Hans zijn behandelingen heb ik het seizoen nog kunnen afmaken en zo aan het eind van het seizoen nog een 3e plek kunnen behalen op het wereldkampioenschap junioren allround.

Marcel Bosker
‘zag ernaar uit dat het seizoen al in december voor mij was afgelopen!’

Ik ben na zes intensieve behandelingen zeer versteld dat ik zonder pijn alles weer kan uitvoeren. Hans bedankt, ik kan mijn werk en hobby weer op een pijnloze manier uitvoeren en zal jou zeer zeker aanraden.

Ronald Ossel
‘Kan mijn werk en hobby weer op een pijnloze manier uitvoeren’

Hans werkt vanuit betrokkenheid, met volle aandacht en passie om aansluitend bij ieders sportniveau je weer op weg te helpen. En hij is er altijd om op terug te vallen!

Lizet
‘In het begin was een wandeling van huis naar de auto al ‘niet te doen’, maar ik ben nu weer in staat tot een wandeling van circa 12 km’

Ik ontmoette meerdere fysiotherapeuten, sportartsen, huisartsen, neurologen en orthopeden. Dit betekende meerdere scans (MRI/echo/röntgen), maar ook meerdere diagnoses en oorzaken. Maar ook een scala aan oplossingen: dry needling, massage, oefeningen, shockwave, herzorg kousen en nog veel meer. Helaas hielp niets.

Lizet
‘Kan weer hardlopen sinds 2012’

Ik kan iedereen aanraden om als je een blessure hebt waardoor je niet tot nauwelijk kunt sporten door Hans behandeld te worden.

J.H.M. (Jacques) Schreuder
‘Wat mij het meest verrast heeft is dat je bij een fysio met 10 tot 15 behandelingen met prikkels en kneed sessies minder bereikt dan de manier hoe Hans erna kijkt’

Begin 2015 kwam ik bij Hans op aanraden van een collega en dat bleek een schot in de roos.

Mark de Vos
'Ik ben enorm geholpen door Hans waardoor ik gelukkig weer mijn favoriete sport kan uitoefenen!’

Omdat ik elke dag train en hierbij het beste uit mezelf wil halen is het erg belangrijk dat ik fit en stabiel ben en blijf. Uiteindelijk merk ik dit ook op het ijs waardoor ik lekkerder en vrijer kan schaatsen.

Floor van den Brandt
'Hans helpt mij hierbij door mijn lichaam optimaal in conditie en stabiliteit te houden.'

Samen met Hans heb ik hieraan gewerkt. Met zinvolle oefeningen en praktische tips gemakkelijk toe te passen in een sportles. Het is heerlijk om weer te kunnen zoals jij dat wilt. Hans is echt een aanrader bij sportblessures.

Gisela Dol
‘Ik kon niet meer 3 tot 4 x per week sporten in de sportschool zoals ik dat gewend was’

In de laatste jaren ben ik veel sterker geworden en is mijn lijf veel meer in balans. Hier heb ik met Hans hard aan gewerkt en dat doe ik nog steeds met plezier.

Bo van der Werff
‘Hans heeft mij goed laten inzien hoe belangrijk het is om je lichaam in balans te hebben en ik heb veel resultaat gemerkt’

De "gevolgen " van een blessure zijn voor iedereen duidelijk, maar het vinden van een oorzaak, het werken naar/aan een oplossing en het creëren van nieuwe mogelijkheden.... daar is Hans op zijn best.

Anoniem
‘Waar vele deuren al dicht zaten, maakte Hans de sleutel voor de oplossing’

In 2011 lag ik voor het eerst bij Hans op de behandeltafel. Nu, tien jaar later, ben ik nog steeds regelmatig bij hem te vinden. Uiteraard kan ik met blessures bij hem terecht, maar ik kom ook juist bij Hans om blessures te voorkomen. Topsport betekent onder andere veel trainen. Wanneer je lichaam hierdoor vermoeid raakt, stijgt de kans op blessures. In zware trainingsblokken zijn de behandelingen van Hans daarom essentieel. Hij activeert de zwakke plekken in het lichaam en zorgt ervoor dat links/rechts-verschillen minimaal zijn. Wanneer het lichaam in balans is, kan je de zware trainingen aan en kan je stappen maken.

Ook in het wedstrijdseizoen kom ik regelmatig bij Hans langs. Hij weet mijn spier-, gewricht-, en zenuwsystemen in de weken en dagen voor belangrijke toernooien te finetunen, waardoor ik nog net een beetje meer uit mezelf kan halen. Dit kan het verschil zijn tussen winst en verlies.

Topsport draait om details. Om het meeste uit de behandelingen te halen bestudeert Hans daarom regelmatig beelden van mijn trainingen en wedstrijden. Door te letten op mijn houding en bewegingen tijdens (onder andere) het starten en het accelereren, kan hij nog gerichter te werk gaan. Ook kan ik door middel van zijn analyses verbeteringen aanbrengen in mijn techniek. Mede hierdoor heb ik de afgelopen seizoenen meerdere podiumplaatsen behaald op nationale en internationale toernooien.

Rémon Kwant Test
"Nu, tien jaar later, ben ik nog steeds regelmatig bij hem te vinden."

Door zijn behandelingen en de oefeningen welke ik van hem mee heb gekregen, zijn bepaalde spieren, welke ik onbewust ontlast, weer geactiveerd, loop ik op een veel actievere manier en houd ik alles veel langer vol en kan ik zelfs het tennissen goed volhouden.

H. Visscher
‘Vanaf 2000 na een verkeersongeluk heb ik altijd gedacht dat er geen eer te behalen was aan het behandelen van mijn klachten’

Dankzij de behandelingen van Hans zijn, na jaren voortsukkelen bij andere behandelaars, eindelijk mijn rsi-achtige klachten, waar ik bij mijn werk als journalist veel last van had, onder controle gebracht.

Job van Schaik
‘eindelijk mijn rsi-achtige klachten, waar ik bij mijn werk als journalist veel last van had, onder controle gebracht’

Hans weet het lichaam altijd recht te zetten en ervoor te zorgen dat de linkerhelft van het lichaam altijd net zo sterk en scherp is als de rechterkant. Zo kan ik optimaal mijn trainingen uitvoeren en in wedstrijden net dat beetje extra geven.

Rémon Kwant
‘ Gelukkig niet altijd voor blessurebehandelingen, maar vooral voor blessurepreventie ‘

Van mei tot oktober 2017 was ik intensief betrokken bij de optimalisatie van de prestaties. Vanaf november behandelde ik Karoliná meerdere malen per week tussen de internationale wedstrijden door. Op de Olympische Spelen van 2018 in Zuid-Korea behaalde Karolína op de 500 meter, met een eindtijd van 37.34, een bronzen medaille. De videoreview gemaakt door Karolína is van juni 2017.

Karolina Erbanovà
"De oorzaken waren oude blessures zoals onder andere: enkel links, grote teen rechts wat leidde tot overbelasting in rug, liezen, nek en schouders"

Na de eerste behandeling gelijk weer beter in mijn vel, beter geslapen. Daarnaast heeft hans mij makkelijke tools gegevens, als ik merk dat mijn lichaam weer overbelast wordt. Ik functioneer beter en alles zit weer in natuurlijke positie, als ik merk dat ik heel erg druk ben of weer teveel stress heb.

Arjan Schaftenaar
‘Ik functioneer beter en alles zit weer in natuurlijke positie, als ik merk dat ik heel erg druk ben of weer teveel stress heb’

Ik ben al bij verschillende fysiotherapeuten geweest voor knieklachten, waardoor ik in 2017 al moest stoppen met voetbal en enkel met pijn kon hardlopen.
Waar andere fysiotherapeuten gericht waren op mijn knie, heeft Hans mijn lichaam als totaal plaatje gezien om deze in balans te krijgen.

Rik de Wit
‘De deur staat weer open om de voetbalschoenen aan te trekken’

Ook in het wedstrijdseizoen kom ik regelmatig bij Hans langs. Hij weet mijn spier-, gewricht-, en zenuwsystemen in de weken en dagen voor belangrijke toernooien te finetunen, waardoor ik nog net een beetje meer uit mezelf kan halen. Dit kan het verschil zijn tussen winst en verlies.

Rémon Kwant
"Nu, tien jaar later, ben ik nog steeds regelmatig bij hem te vinden."

De behandelingen hadden vrij snel effect. Al na de eerste behandeling kon ik beter bewegen en weer langere stukken lopen. Met aandacht, passie en liefde voor het vak gaat hij aan de slag. Dit doet hij niet alleen ‘voor’ de klant maar vooral ‘met’ de klant.

Emmely Lefevre
‘Al na de eerste behandeling kon ik beter bewegen en weer langere stukken lopen’

Ook in het wedstrijdseizoen kom ik regelmatig bij Hans langs. Hij weet mijn spier-, gewricht-, en zenuwsystemen in de weken en dagen voor belangrijke toernooien te finetunen, waardoor ik nog net een beetje meer uit mezelf kan halen. Dit kan het verschil zijn tussen winst en verlies.

Rémon Kwant
"Nu, tien jaar later, ben ik nog steeds regelmatig bij hem te vinden."

Na een aantal sessies ben ik nu zover dat ik inmiddels pijnvrij ben en zelfs weer fanatiek aan de slag kan bij de sportschool. Binnenkort hoop ik ook weer mijn werkzaamheden op te bouwen.

Titia van Echten
‘Ik kon overvolle boodschappentassen tillen en vanaf 2016 nog geen schoteltje van de woonkamer naar de keuken’

Ik kan oprecht zeggen dat ik sinds die tijd veel stabieler op de fiets zit en veel krachtiger ben geworden. Hans weet precies welk pijntje waar vandaan komt. Ik werk graag met hem samen.

Mariëlle Jissink
‘De training heeft pas het optimale gewenste effect als je lichaam in balans is en als je lichaam niet ‘scheef'staat’

Hans is in staat om via zijn kennis van het menselijk lichaam en diens samenhang de oorzaak weg te nemen (ipv alleen het probleem op te lossen) middels zijn manuele mobilisaties in combinatie met specifieke oefeningen, adviezen, tips en trainingsopbouwadviezen. Had ik zo’n vakman maar 30 jaar eerder ontmoet….

Sven Zeeman, amateurvoetballer, keeper, hardloper, tennisser en schaatser.
’Na .. jaar weer geschaatst en nu zonder rugklachten’