Videoreviews

Ryan Thomas

Karolína Erbanová

Testimonials

Begin 2015 kwam ik bij Hans op aanraden van een collega en dat bleek een schot in de roos.

Mark de Vos
Mark de Vos
Projectontwikkelaar

De behandelingen hadden vrij snel effect. Al na de eerste behandeling kon ik beter bewegen en weer langere stukken lopen. Met aandacht, passie en liefde voor het vak gaat hij aan de slag. Dit doet hij niet alleen ‘voor’ de klant maar vooral ‘met’ de klant.

Emmely Lefevre
Emmely Lefevre
Dwarsdenker, projectleider en concept-ontwikkelaar 
Ditis’Em www.ditisem.nl

Ik kan oprecht zeggen dat ik sinds die tijd veel stabieler op de fiets zit en veel krachtiger ben geworden. Hans weet precies welk pijntje waar vandaan komt. Ik werk graag met hem samen.

Mariëlle Jissink
Mariëlle Jissink
Zelfstandig ondernemer in verzuimbegeleiding, register casemanagement en personeelsadvies, wielrenster

Na de eerste behandeling gelijk weer beter in mijn vel, beter geslapen. Daarnaast heeft hans mij makkelijke tools gegevens, als ik merk dat mijn lichaam weer overbelast wordt. Ik functioneer beter en alles zit weer in natuurlijke positie, als ik merk dat ik heel erg druk ben of weer teveel stress heb.

Arjan Schaftenaar
Arjan Schaftenaar
Zelfstandig ondernemer

Ik kan iedereen aanraden om als je een blessure hebt waardoor je niet tot nauwelijk kunt sporten door Hans behandeld te worden.

J.H.M. (Jacques) Schreuder
J.H.M. (Jacques) Schreuder
Directeur Schreuder BV

Hans werkt vanuit betrokkenheid, met volle aandacht en passie om aansluitend bij ieders sportniveau je weer op weg te helpen. En hij is er altijd om op terug te vallen!

Lizet
Lizet
Sociaal werker

Dankzij de behandelingen van Hans zijn, na jaren voortsukkelen bij andere behandelaars, eindelijk mijn rsi-achtige klachten, waar ik bij mijn werk als journalist veel last van had, onder controle gebracht.

Job van Schaik
Job van Schaik
Journalist/schrijver & hobbywielrenner

In de laatste jaren ben ik veel sterker geworden en is mijn lijf veel meer in balans. Hier heb ik met Hans hard aan gewerkt en dat doe ik nog steeds met plezier.

Bo van der Werff
Bo van der Werff
Schaatser

Hans weet het lichaam altijd recht te zetten en ervoor te zorgen dat de linkerhelft van het lichaam altijd net zo sterk en scherp is als de rechterkant. Zo kan ik optimaal mijn trainingen uitvoeren en in wedstrijden net dat beetje extra geven.

Rémon Kwant
Rémon Kwant
Inline-skater

Wat ben ik blij dat mijn man Hans heeft aangeraden. En zo bijzonder dat ik met 4 behandelingen zonder pijn door het leven mag gaan en kan genieten van mijn gezin!

Inge Vos
Inge Vos
Full-time huismoeder en daarnaast drie dagen werkzaam in onroerend goed branche

In het seizoen 2014-2015 kreeg ik heel veel last van mijn enkel. Ik had een enkel ontsteking en het zag ernaar uit dat het seizoen al in december voor mij was afgelopen! Maar door Hans zijn behandelingen heb ik het seizoen nog kunnen afmaken en zo aan het eind van het seizoen nog een 3e plek kunnen behalen op het wereldkampioenschap junioren allround.

Marcel Bosker
Marcel Bosker
Schaatser

De "gevolgen " van een blessure zijn voor iedereen duidelijk, maar het vinden van een oorzaak, het werken naar/aan een oplossing en het creëren van nieuwe mogelijkheden.... daar is Hans op zijn best.

Anoniem
Anoniem
Van knieblessure naar octa plus revalidatie proces